top of page
Masaj Relaxare

Masaj de relaxare

50 MIN | 165 RON | 

Descriere terapie

Masajul de relaxare este o adaptare blânda a masajului Suedez ce are ca scop principal relaxarea psiho‐somatică. Scopul acestuia este de a obține efecte terapeutice și de relaxare benefice organismului uman, pe termen lung sau chiar cu rezultate instantanee ‐ relaxare, eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice. 

Masajul  stimulează  metabolismul  prin  acțiunea  mecanică  directă asupra muschilor  sau,  în cazul masajului  reflexogen,  indirect  prin intermediul  sistemului  nervos.  Alături  de  exercițiul fizic, masajul constituie o cale de eliminare a produșilor reziduali din organism. Masajul  are  și un  rol  estetic,  intreținând  și  refacând  elasticitatea pielii,  favorizând  astfel mișcarile corpului, dezvoltând  tonusul  și rezistența  elementelor  ce  au  rolul  de  a  proteja țesuturile  și organele.

Masajul general conduce la apariția unei senzații de bună dispoziție, o senzatie de relaxare, destindere motiv pentru care este indicat în tratamentul  asteniei  și  stresului,  insomniei, oboselii cronice, constipației ocazionale.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page