top of page

DESPRE NOI

Echipa Clinicii Corpore Vital.webp

        Suntem o echipa de tineri profesionisti care aleg in fiecare zi să lucreze din pasiune. Clinica de Recuperare Medicala CORPORE VITAL a apărut ca o necesitate iminentă a vremurilor prezente si mai ales ca un rod al ambitiei si al visurilor care ne-au motivat intreaga evolutie ca terapeuti. Totodata, consideram ca cel mai mare impact asupra prezentului, il are contactul cu cel de langa noi. Asadar, vom urmari mereu sa existe o relatie deschisa si apropiata intre pacient si terapeut.  

         In momentul in care am inteles ca viziunea noastra pare a fi dintr-o alta lume, am decis sa o construim chiar noi: o clinica de recuperare, masaj si reflexoterapie, in care medicina traditionala si stiinta moderna  (bioinformatica, bioenergie si neurologie) se completeaza. Un loc in care stiinta si atmosfera relaxata, personalul prietenos, reusesc sa se adapteze individualitatii fiecarui pacient, pentru a-l incuraja pe acesta sa priveasca increzator spre viitor.

       

         Interventiile si recuperarile medicale sunt de multe ori costisitoare nu doar fizic (timp si implicare), sau financiar, dar mai ales la nivel emotional. Obiectivul nostru este unul singur, acoperirea tuturor nevoilor pacientului, de la intrarea in clinica pana in momentul recuperarii. Accentul este pus pe relatia dintre maseur si pacient, fiind atent analizate, impreuna cu acesta, toate aspectele.

 

         Stim foarte bine ca viata implica multe variabile, asadar fiecare plan de tratament va tine cont de nevoile specifice fiecarei persoane care ne trece pragul, astfel încât la final, vizita la Clinica noastra sa fie o experiență cât mai placută. 

         Va așteptăm cu drag să ne cunoașteti! 

ECHIPA NOASTRA

RADU DRAGAN

Fiziokinetoterapeut

  • A studiat Licenta - Kinetoterapie si Motricitate Speciala la Universitatea "Vasile Alexcsandri" din Bacău promoția 2023

  • A studiat la OMTRO promoția 2020

  • A studiat la Universitatea Spriu Haret promoția 2013

  • A studiat B.F.K.T balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala la Universitatea Transilvania Brasov 2016-2018

Specialist Masaj, Kinetoterapie, Electroterapie si Recuperare medicala

"Sanatatea este o stare de armonie completa intre corp, minte si spirit"

B.K.S. Iyengar

Fondator al Clinicii Medicale CORPORE VITAL, Radu isi petrece fiecare zi aproape de pacienti, echipa Clinicii și de elevii de la Scoala de Masaj, din dorinta de a testa noi metode terapeutice și de a gasi cea mai buna solutie pentru fiecare pacient in parte.

 

Absolvent al Școlii de Masaj CORPORE VITAL, Radu s-a dezvoltat constant, urmând cursuri de Deep Tissue Masaj, Terapia Yumeiho și Terapia musculo-neuro-scheletala.

Din dorința de a aduce înca un plus în terapia pacientului, în prezent este student la Facultatea de medicina/balneo-fizio-kinetoterapie.

C8D81528-7263-4535-B838-9F6682E853E8_edited_edited.jpg
Anca Sarbu_edited.jpg

ANCA SÎRBU

Specialist Masaj si

Terapii Complementare

Principiul dupa care ma conduc este: "aplicarea terapiei starii de bine". Aleg metoda cea mai potrivita, din tot ceea ce cunosc, in speranța de a readuce echilibrul si starea de bine persoanei care imi solicita ajutorul.

De profesie psiholog, mi-am inceput pregatirea in domeniul terapiilor complementare in anul 2008. 

 

De atunci calea formarii a fost urmata pas cu pas, de fiecare data adaugandu-se o noua metoda, o noua disciplina, terapeuti noi, experiente noi si pacienti cu diferite problematici. 

​                               

Continui sa invat in fiecare zi si sunt recunoscatoare profesorilor, instructorilor, colegilor, pacientilor care ma ajuta sa fac acest lucru in permanenta!

ANDREEA POPA

Specialist Masaj, Kinetoterapie, Electroterapie si Recuperare Medicala

"Nu putem descoperi noi oceane dacă nu vom avea curajul de a pierde din vedere țărmul"Andre Gide

Am terminat facultatea de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Facultății de Medicină a Universității Transilvania din Brașov.

Acum sunt masterandă la programul de Medicina Tradițională Chineză.

Am urmat cursurile de Tehnician Maseur din cadrul Școlii de Masaj CORPORE VITAL, cursuri in metoda Rodolfo Castillo Morales, curs de kinesiotaping.

BEDA2A78-CC73-4A48-AB39-A7CAAA93F486.jpeg
381cff4d-1057-4909-9c7e-ad8c62218ff8_edited.jpg

EVELINA GAVAN

Sunt absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Transilvania din Brașov, promoția 2017. 

 

Ulterior, din 2017 până în 2022, am efectuat rezidențiatul în cadrul Secției Clinice Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, unde am avut oportunitatea să învăț atât despre afecțiunile neurologice acute, cât și despre cele cronice. 

 

Am efectuat numeroase gărzi pe parcursul pregătirii în rezidențiat și consider că acestea mi-au dezvoltat capacitatea de a gândi sub presiune, de a analiza rapid nevoile și starea pacientului, și de a le prioritiza, atunci când este nevoie.

 

Am participat la numeroase congrese și conferințe, atât pe plan național cât și în afara țării, pentru îmbogățirea bagajului de cunoștințe medicale. 

 

Sunt de parere că răbdarea, comunicarea sinceră, corectitudinea, respectul și empatia sunt elemente esențiale în relația medic-pacient, care se construiește începând de la prima vizită a pacientului în cabinet.

RAZVAN RUSU

Sunt un tânăr Fiziokinetoterapeut, absolvent al Facultății de Educație fizică și sporturi montane din Brașov.

 

De asemenea, am absolvit cursurile Școlii de masaj CORPORE VITAL unde am întâlnit un grup entuziast de oameni care își doresc sa facă bine celor ce li se adresează.

Și eu, la rândul meu, doresc să mă implic în această activitate și să aplic cunoștințele dobândite într-o cazuistică cât mai variată.

49E466DD-6C90-4F32-BB56-D318E9D60782.jpeg
Dr_edited_edited.jpg

Dr. DANUȚ PERJA

Specialist in Medicină Fizică și de Reabilitare. 

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în anul 2016. Am efectuat rezidențiatul în spcialitatea Medicină Fizică și de Reabilitare în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca sub îndrumarea unora dintre cei mai buni specialiști. 

 

Pe parcursul pregătirii în rezidențiat am fost co-autor la mai multe articole stiințifice și am participat la numeroase congrese și cursuri de specialitate naționale și internaționale. 

 

Sunt medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare de la începutul anului 2021, tratând pacienți cu afecțiuni degenerative articulare și ale coloanei vertebrale, afecțiuni posttraumatice articulare, musculare și ligamentare, afecțiuni neurologice.

BIANCA LABA

„Când schimbi felul în care vezi lucrurile,  lucrurile pe care le vezi se schimbă"

Sunt Bianca, am absolvit  Facultatea de Psihologie Pedagogie (Universitatea Spiru Haret Brașov), în urmă cu 17 ani și am continuat să mă perfecționez de-a lungul timpului.


Am terminat masterul în psihologie clinică, în cadrul Facultății Transilvania Brașov și formarea profesională în psihoterapie integrativă ARPI  - Psihoterapia Integrativă implică procesul de formare al unui întreg. În urma acestui proces, oamenii vor fii pregătiți să facă față fiecărui moment deschis și nou, fără protecția unei opinii, poziții, atitudini sau așteptări preformate.


Cu toții avem momente în viață când devine greu să  gestionam provocările zilnice, sau rănile trecutului ne împiedică să ne bucurăm de prezent.


Vestea  bună este că există soluții.


Rolul meu este de a te ghida și susține  în  procesul  de vindecare.
 

bianca laba_edited.jpg

BIANCA BACIU

Mă numesc Baciu Diana-Bianca, sunt absolventa a facultății de Educație fizică și sporturi montane din Brașov specializare Kinetoterapie și motricitate specială. 
In prezent studiez  Profilaxie și recuperare motrica și somato-functonala  prin exercițiul fizic ,(master) la aceiași facultate.
Am întâlnit aceasta echipă energică și dedicata la cursurile de masaj ale școlii Corpore Vital. Profesionalismul lor m-a convins să mă alătur echipei și să primesc pacienții la recepție cu zâmbetul pe buze pentru ai asculta și  îndruma către ce au nevoie.

RODICA POPOVICI

Ma numesc Rodica Popovici
Sunt Teraput Craniosacral si Specialist Masaj. 
Am urmat cursurile:

- Terapie Craniosacrala in cadrul Institutului Upledger Internațional România 
- Tehnician Maseur din cadrul Școlii de Masaj CorporeVital.
- Osteopatie Craniana 
- Osteopatie Viscerala cu profesor Dr. Steven Sanet 

Ceea ce ma motivează in viață este:

" Nu mai aștepta! Momentul potrivit nu vine niciodată- Napoleon Hill "

Ma implic in acesta activitate cu empatie, curaj și dedicare pentru a susține oamenii în a îmbunătăți starea fizica și emoțională. 
"Fii bun de cite ori se poate. Și întotdeauna se poate - Dalai Lama"

CARMEN RUSU_edited.jpg

CARMEN RUSU

Mă numesc Rusu Carmen și sunt absolventă de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret și BFKT Universitatea Transilvania Brașov.
Am participat si particip la diferite cursuri de specializare în domeniul recuperării medicale și cred eu ca îmi dezvolt abilitățile de a fi un terapeut mai bun.
Am fost și în postura de pacient datorită numeroaselor accidentări pe parcursul carierei mele de sportivă de performanță,așa ca înțeleg mai bine ce simt pacienții cu care lucrez.
Sunt pasionată de citit,activități în aer liber/drumetii/mers cu bicicleta și sunt în continuă dezvoltare profesională,emoțională,spirituală.
“Orice durere se vindecă mai ușor când zâmbești cu toată inima”

ANCUȚA NUȚESCU

Ma numesc Nuțescu Ancuța și sunt absolventă a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala, promotia 2013.
Experienta dobandita pe parcursul anilor de reabilitare medicala în diverse ramuri medicale precum cea ortopedica, neurologica, cardiaca si paliativa.
Specializata în medical taping( 2017), masaj terapeutic si reflexogen (2017),medical flossing (2018), tehnica fasciq, cupping, IASTM( 2019).
Dedicata în întregime pacientilor si meseriei de kinetoterapeut!

ancuta nutescu.png
Facetune_24-05-2024-22-22-58 2.HEIC

BRINZA DRAGOȘ

Ma numesc Brinza Dragos, sunt un kinetoterapeut pasionat, cu o diplomă obținută în 2016.

Îmi dedic viața îmbunătățirii stării de sănătate a oamenilor prin mișcare și terapie fizică personalizată

IOANA OLA

IOANA OLA.png
bottom of page