top of page

DESPRE NOI

        Suntem o echipa de tineri profesionisti care aleg in fiecare zi sa lucreze din pasiune. Centrul  de recuperare, masaj si reflexoterapie “Corpore Vital” a aparut ca o necesitate iminenta a vremurilor prezente si mai ales ca un rod al ambitiei si al visurilor care ne-au motivat intreaga evolutie ca terapeuti. Ne dorim ca centrele noastre de interes sa se dezvolte intr-un cadru prietenos si deschis atat spre pacient, cat si spre viitor. Credem cu tarie in implicatiile stiintei moderne in domeniul recuperarii fizice, asadar vom lucra mereu cu aparaturi de ultima generatie. Totodata, consideram ca cel mai mare impact asupra prezentului, il are contactul cu cel de langa noi. Asadar, vom urmari mereu sa existe o relatie deschisa si apropiata intre pacient si terapeut.  

         In momentul in care am inteles ca viziunea noastra pare a fi dintr-o alta lume, am decis sa o construim chiar noi: un centru de recuperare, masaj si reflexoterapie, in care medicina traditionala si stiinta moderna  (bioinformatica, bioenergie si neurologie) se completeaza. Un loc in care stiinta si atmosfera relaxata, personalul prietenos, reusesc sa se adapteze individualitatii fiecarui pacient, pentru a-l incuraja pe acesta sa priveasca increzator spre viitor.

       

         Interventiile si recuperarile medicale sunt de multe ori costisitoare nu doar fizic (timp si implicare), sau financiar, dar mai ales la nivel emotional. Obiectivul nostru este unul singur, acoperirea tuturor nevoilor pacientului, de la intrarea in centru pana in momentul recuperarii. Accentul este pus pe relatia dintre maseur si pacient, fiind atent analizate, impreuna cu acesta, toate aspectele. Stim foarte bine ca viata implica multe variabile, asadar fiecare plan de tratament va tine cont de nevoile specifice fiecarei persoane care ne trece pragul. Dorinta noastra cea mai mare este de a pastra un cadru deschis si relaxat, in care odata ce au fost stabilite nevoile dumneavoastra, fiecare vizita in Centru de recuperare,masaj si reflexoterapie Corpore Vital, sa semene cu o ploaie cat mai calda, de vara. ☺ De la diagnostic si tratament, de la gimnastica medicala de recuperare la refloxologie plantara/podologica sau un placut masaj de relaxare, dorim sa simtiti ca sunteti tratati de profesionisti de incredere, conectati cu cele mai noi descoperiri din stiinta moderna si binevoitori in a va explica orice curiozitate sau nelamurire.    

ECHIPA NOASTRA

Radu Dragan

Specialist Masaj, Kinetoterapie, Electroterapie si Recuperare medicala

"Sanatatea este o stare de armonie completa intre corp, minte si spirit", B.K.S. Iyengar

Fondator al Centrului de Recuperare, Masaj si Reflexoterapie "Corpore Vital", Radu isi petrece fiecare zi aproape de pacienti, echipa Centrului si elevii de la Scoala de Masaj, din dorinta de a testa noi metode terapeutice si a gasi cea mai buna solutie pentru fiecare pacient in parte.

 

Absolvent al Școlii de Masaj "Corpore Vital", Radu s-a dezvoltat constant, urmând cursuri precum Deep Tissue Masaj, Terapia Yumeiho și Terapia musculo-neuro-scheletala.

Din dorința de a aduce înca un plus în terapia pacientului, în prezent este student la Facultatea de medicina/balneo-fizio-kinetoterapie.

dragan radu

Anca Sirbu

Specialist Masaj si

Terapii Complementare

Principiul dupa care ma conduc este "Aplicarea terapiei starii de bine"; aleg metoda cea mai potrivita, din tot ceea ce cunosc, in speranta de a readuce echilibrul si starea de bine persoanei care imi solicita ajutorul.

De profesie psiholog, mi-am inceput pregatirea in domeniul terapiilor complementare in anul 2008. De atunci calea formarii a fost urmata pas cu pas, de fiecare data adaugandu-se o noua metoda, o noua disciplina, terapeuti noi, experiente noi si pacienti cu diferite problematici.

Continui sa invat in fiecare zi si sunt recunoscatoare profesorilor, instructorilor, colegilor, pacientilor care ma ajuta sa fac acest lucru in permanenta!

Anca Sirbu

Claudia Bodeanu
Psiholog

Psihoterapie si Hipnoza Eriksoniana

Competente in:

  • Psiho-oncologie

  • Psihologie clinica

  • Psihoterapie Adleriana

  • Psihologia muncii si organizationala

  • Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Psiholog

Andreea Popa
Specialist Masaj, Electroterapie si Kinetoterapie

,, Nu putem descoperi noi oceane dacă nu vom avea curajul de a pierde din vedere țărmul '',  Andre Gide

Am terminat facultatea de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Facultății de Medicină a Universității Transilvania din Brașov.

Acum sunt masterandă la programul de Medicina Tradițională Chineză.

Am urmat cursurile de Tehnician Maseur din cadrul Școlii de Masaj Corporevital, cursuri in metoda Rodolfo Castillo Morales, curs de kinesiotaping.

Andreea Popa

Dr. Perja Danut

Specialist in Medicină Fizică și de Reabilitare

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în anul 2016. Am efectuat rezidențiatul în spcialitatea Medicină Fizică și de Reabilitare în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca sub îndrumarea unora dintre cei mai buni specialiști. Pe parcursul pregătirii în rezidențiat am fost coautor la mai multe articole stiințifice și am participat la numeroase congrese și cursuri de specialitate naționale și internaționale. Sunt medic specialist în specialitatea Medicină Fizică și de Reabilitare de la începutul anului 2021, tratând pacienți cu afecțiuni degenerative articulare și ale coloanei vertebrale, afecțiuni posttraumatice articulare, musculare și ligamentare, afecțiuni neurologice.

Dr. Perja Danut

Victor Streza

Terapeut terapii alternative: Reflexoterapie, Shiatsu Zen, MTC

La bază psiholog, absolvent al școlii de masaj "Corpore Vital", pasionat de Reflexologie și Reflexologie orientală, asistent al d-lui profesor Cîrstea. În ultimii  10 ani s-a specializat în Shiatsu Zen și a practicat în Belgia, pasiunea sa pentru terapiile orientale l-au îndrumat spre specializări și aprofundare în Japonia, Franța, Austria, Olanda, Elveția. Acupunctor, format în Olanda. Misiunea sa este de a împărtăși cunoștințele sale  în domeniul medicinei orientale și promovarea acesteia.

victor streza

Razvan Rusu

Sunt un tânăr Fiziokinetoterapeut, absolvent al Facultății de Educație fizică și sporturi montane din Brașov. De asemenea, am absolvit cursurile Școlii de masaj Corpore Vital unde am întâlnit un grup entuziasmat de oameni care își doresc sa facă bine celor ce li se adresează. Și eu, la rândul meu, doresc să mă implic în această activitate și să  aplic cunoștințele dobândite într-o cazuistică cât mai variată.

Razvan Rusu

 

Flori Nedelcu

 Specialist in Terapii Complementare

Eu sunt...doar sunt. Dar, pentru ca trebuie sa scriu despre mine, mentionez ca din 2011 am simtit atractia catre terapiile complementare si am urmat diverse cursuri, printre care yoga, reiki, munaiki, sujok, masaj, reflexoterapie, terapie craniosacrala si eliberare somato-emotionala (pe care le studiez si aprofundez din 2018). Toate m-au invatat cate ceva pretios si m-au ajutat in drumul meu spre autocunoastere si evolutie dar cea mai apropiata sufletului meu este eliberarea somato-emotionala (parte a terapiei craniosacrala), pentru ca, pe langa vindecarea rapida a ranilor emotionale - care conduc la afectiuni, ma conecteaza pe mine cu omul care a venit la mine si cu scopul meu suprem, acela de a contribui la binele celorlalti.

Flori Nedelcu
Trașcă Raluca-Mihael.webp

 

 

Trașcă Raluca-Mihaela

 

 „Mișcarea este medicamentul ce creează schimbări în stările fizice, emoționale și mentale ale unei persoane.”

   Am absolvit în anul 2021 în cadrul Facultății de Medicină-Brașov, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Mi-am dorit dintotdeauna să îi pot ajuta pe cei din jurul meu și astfel am pornit încrezătoare pe acest drum progresând la fiecare pas.
   Consider că în profesia de terapeut, empatia și rabdarea sunt două dintre cele mai importante trăsături pe care trebuie să le ai, iar acestea, îmbinate cu ambiția formează combinația perfectă.

bottom of page