top of page

Voucher Cadou

100 RON

Alege cadoul perfect pentru cei dragi tie
Se poate alege o gama variata de terapii si servicii pentru a fi oferite cadou.
Ofera bucurie, relaxare, terapie si sanatate celor dragi
...
Alege cadoul perfect pentru cei dragi tie Se poate alege o gama variata de terapii si servicii pentru a fi oferite cadou. Ofera bucurie, relaxare, terapie si sanatate celor dragi

100 RON
150 RON
300 RON
700 RON

 

Nu știi ce să oferi cadou?

Te întrebi ce produse din oferta noastră ar face bucurie unei persoane dragi și nu vrei să riști si să cumperi o experiență neinspirată? Nu este nicio problemă. Îți oferim oportunitatea de a-i oferi un voucher cadou, iar destinatarul își va alege singur produsul sau produsele dorite.

 

Poti alege valoarea din cele 4 opțiuni oferite de noi: 100 lei / 150 lei / 300 lei / 700 lei

 

Cum funcționeaza?

Achiziționezi acest voucher cadou și îl primesti rapid pe email în format electronic. Ai posibilitatea să personalizezi suma oferita achiziționand mai multe vouchere. De exemplu, daca vrei să oferi un cadou de 250 lei, poti achiziționa 1 cupon în valoare de 100 lei și unul de 150 lei.

 

Detaliile experienței:

Voucher cadou cu valoare de 100 lei / 150 lei / 300 lei / 700 lei: 

Poate fi folosit pentru achiziția oricarei terapii / proceduri / pachet de servicii de pe site in sectiunea Programare Online. Se primeste în format electronic (prin email) imediat dupa efectuarea plății. Se poate folosi în cosul de cumpărături pentru achiziții online, sau prezentat la Recepție în cazul unei programări directe.

 

Valabilitate:

 

3 luni de la data emiterii. Aceasta se aplica atat pentru voucher cat și pentru serviciul achiziționat cu acesta.

 

Important de știut!

Serviciul achiziționat prin utilizarea voucherului cadou este valabil în baza unei rezervări realizate online de catre beneficiar in pagina de Programare Onlinetelefonic (0725-610-088) sau direct la Recepție (Brasov, Str. Prahova, Nr. 30).

Serviciul trebuie achiziționat și terapia efectuată în interiorul perioadei de 3 luni de la emiterea voucherului cadou."

bottom of page