top of page
fohow_edited.jpg

Bioenergoterapie Fohow cu electrozi

25 MIN | 80 RON |

Descriere terapie

Terapia FOHOW este o combinatie intre principiile medicinei traditionale chinezesti, a reflexologiei occidentale precum si realizarile stiintifice moderne in domeniul bioinformaticii, bioenergiei si neurologiei. Din perspectiva medicinei traditionale chinezesti, circulatia corecta a energiei vitale (qi) prin meridianele corpului este cea care determina functionarea optima a organismului.

 

Aparatul de masaj terapeutic Fohow contribuie la reinstaurarea starii de sanatate prin intermediul reglarii si purificarii meridianelor energetice si implicit a circulatiei echilibrate a qi-ului prin acestea, imbunatateste circulatia sanguina, are rol detoxifiant, creste viteza si eficienta tratamentului fizioterapeutic, restabilind echilibrul Yin-Yang la nivelul organelor interne si implicit la nivelul intregului organism.

BENEFICII PRINCIPALE ALE UNEI SEDINTE DE MASAJ CU APARATUL FOHOW

1. Eliminarea toxinelor, purificarea sangelui.
2. Imbunatatirea circulatiei sangelui si oxigenare celulara.
3. Accelerarea metabolismului (efect de tonifiere musculara).
4. Cresterea activitatii celulare, intarirea imunitatii si cresterea capacitatii organismului de a se vindeca.
5. Reducerea edemelor, eliminarea durerii, intarirea sistemului osteo-articular si a muschilor.
6. Reglarea sistemului nervos central, imbunatatirea calitatii somnului.
7. Reglarea sistemului endocrin, modelarea corpului si infrumusetare.
8. Purificarea meridianelor energetice, eliminarea stagnarii limfei.
9. Efect de drenaj limfatic.
10. Corectarea posturii coloanei vertebrale.
11. Efect amplu de eliberare si purificare emotionala.
12. Deblocarea si intarirea energiei rinichilor (marirea fortei vitale a organismului – energia Qi)

 

Aparatul de masaj bioenergetic este un aparat complet sigur, care este confirmat de un certificat de conformitate a calitatii. Tensiunea de iesire a dispozitivului este de 8 volti, ceea ce coincide cu fluxurile biologice ale celulelor corpului. Dispozitivul este sigur atat pentru client, cat si pentru specialistul care lucreaza cu el. Pacientul are posibilitate de a modifica intensitatea curentului in orice moment, prin intermediul unei telecomenzi. Terapeutul foloseste manusi speciale de masaj prin intermediul carora curentul trece de la aparat la pacient, impulsurile electrice fiind transformate in biocurenti care se potrivesc cu sarcina electrica a celulelor umane. Pentru terapii destinate pacientilor imobili sau dificil.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page