top of page

FAQ

Aici gasiti o lista cu cele mai frecvente intrebari adresate de catre clientii/pacientii nostri.

Daca nu ati gasit raspunsul, nu ezitati sa ne contactati pe chat sau telefonic la 0725-610-088

 • Cum stiu care este cea mai potrivita procedura pentru mine?
  Primul pas, in determinarea celei mai bune terapii, este realizarea unei programari la evaluare terapeutica + tratament.
 • Pot sa ma programez fara sa sun la receptie?
  Desigur, site-ul a fost creat exact din dorinta de a fi aproape de cei care sunt mereu ocupati si au nevoie sa realizeze programarile imediat. Accesati sectiunea recuperaresimasaj.com/services si selectati terapia dorita. Dati click pe programeaza acum si mai ramane doar sa veniti la noi si sa va bucurati de terapie. ☺️
 • Cum pot sa anulez o rezervare?
  Pentru ca stim ca viata e plina de imprevizibil si ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata benefica de ea, va rugam sa anulati rezervarile la care nu puteti participa, cu 48h inainte. Cum anulati? Simplu, fie intrati in contul dvs din care ati facut rezervarea si anulat, fie ne contactati telefon, printr-un mesaj pe chat sau pe Facebook. Suntem aici pentru dvs, atunci cand aveti nevoie!
 • Pot sa rezerv eu masajul dar sa beneficieze altcineva de el?
  Sigur ca da. Trimiteti-ne un mesaj cu numele persoanei pe care doriti sa realizati rezervarea si va asteptam la receptie, oricand(pana in ziua terapiei), sa achitati contravaloarea serviciului.
 • Aveti si cursuri de specializare masaj terapeutic si recuperare medicala?
  Pentru ca visul CORPORE VITAL a pornit cu o scoala de masaj, da, avem in desfasurare si cursuri de masaj. Toate detaliile despre cursurile de masaj care urmeaza si cum va puteti inscrie la acestea, le gasiti pe corporevital.ro sau la nr de telefon 0740-974-470
bottom of page