top of page
IMG_5115.jpeg

Terapie Yumeiho

80 MIN | 325 RON | 

Descriere terapie

Terapia Yumeiho este o metoda de terapie traditionala japoneza. Este formata din mai mult de 100 de procedee de baza si are ca scop redarea echilibrului fizic, plecand de la ideea conform careia problemele de sanatate si cele posturale sunt direct legate. Pentru o postura buna e nevoie de un aliniament sanatos, de muschi relaxati si flexibili, de o stabilitate a centrului de greutate si de echilibrul centurii pelviene si a coloanei vertebrale. Prin Yumeiho, toate acestea vor fi imbunatatite pentru ca pacientul sa dobandeasca o profunda libertate de miscare a corpului, remediind totodata migrenele si diferitele afectiuni ale coloanei vertebrale.

 

Terapeutul masează mușchii și intervine de asemenea asupra articulațiilor, la nivelul întregului corp al pacientului. Această tehnică este foarte benefică pentru ameliorarea afecțiunilor musculare și ale articulațiilor.

Deși Yumeiho este o metodă concepută pentru o aplicare în scop preventiv, scopul principal al acesteia este tratarea sau ameliorarea cauzelor unor tulburări funcționale, ce pot genera în timp, suferințe cronice.

De asemenea, terapia yumeiho poate fi aplicată și în scopul încetinirii sau chiar prevenirii unor evoluții ale afecțiunilor deja prezente, la un anumit pacient.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page