top of page
Electrostimulare

Electrostimulare

25 MIN | 75 RON | 

Descriere terapie

Electrostimularea musculara reprezinta stimularea musculara cu ajutorul impulsurilor electrice. Aceasta a primit o atentie sporita de-a lungul ultimilor ani datorita potentialului de a fi folosita ca o unealta importanta in cresterea fortei musculare in timpul antrenamentelor, ca o modalitate de recuperare eficienta la pacientii imobilizati partial sau total, precum si drept o metoda de recuperare eficienta la sportivii de performanta. Impulsurile sunt generate de catre un dispozitiv electric si sunt transmise cu ajutorul unor electrozi speciali catre muschii ce se doresc a fi stimulati, provocand astfel contractia acestora.

In medicina, electrostimularea se foloseste in preventia atrofiei musculare care se poate produce in urma unor leziuni musculo-scheletale, precum fracturi osoase, sau leziuni musculare, ligamentare sau tendinoase.

 

Beneficiile electrostimularii:
- Combaterea spasmelor musculare;
- Preventia atrofiei musculare;
- Imbunatatirea circulatiei sangvine locale;
- Reeducarea musculara;
- Stimularea imediat post-operatorie a muschilor gambei pentru a preveni tromboza venoasa;
- Mentinerea unei anverguri complete a miscarilor.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page