top of page
Drenaj Limfatic Manual

Drenaj limfatic manual

50 MIN | 150 RON | 

Descriere terapie

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru. Daca el nu si-ar face constiincios datoria, am cadea mult mai usor prada infectiilor de tot felul. Sistemul limfatic poate fi considerat al doilea sistem circulator al organismului. Cu diferenta ca acesta nu beneficiaza de o pompa pentru a facilita transportul prin sistem, cum este inima pentru sistemul circulator, ci se bazeaza pe miscarea corpului si functia respiratorie.

 

Ganglionii nostri limfatici sunt niste structuri interne mici si moi localizate in axila, in zona inghinala si a gatului, precum si in piept sau abdomen. Ganglionii limfatici produc celulele sistemului imunitar care actioneaza impotriva infectiilor, in acelasi timp filtrand si fluidul limfatic si eliminand corpii straini. Atunci cand orice bacterie este prezenta in limfa, nodulii limfatici isi maresc productia de limfocite, generand inflamarea acestora. Pentru ca miscarea corpului si functia respiratorie sunt cele care faciliteaza circulatia limfei prin vase si filtrarea ei catre noduli, lipsa miscarii poate duce cu usurinta la blocarea sistemului limfatic, lucru care face corpul susceptibil la infectii.

 

Spre deosebire de alte tipuri de masaj, drenajul limfatic este mai mult decat un rasfat, pe care ar trebui sa ni-l oferim. Este mai mult o procedura medicala, care ne ajuta pentru:

- stimularea circulatiei venoase si limfatice;
- eliminarea celulitei;
- mentinerea unei circulatii sanatoase;
- prevenirea varicelor;
- eliminarea edemelor post operatorii;
- eliminarea edemelor post traumatice;
- prevenirea tromboflebitei;
- tratarea obezitatii;
- detoxifierea totala a organismului si stimularea imunitatii;
- este ideal pentru tratamentul limfedemelor cu diferite etiologii.


Indiferent daca tii dieta sau nu, daca vrei sa slabesti sau sa te mentii, daca esti sanatos sau suferi de o anumita boala, drenajul limfatic este vital!

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page