top of page
Masaj Decontracturant

Masaj Decontracturant

50 MIN | 190 RON |

Descriere terapie

Masajul decontracturant este recomandat persoanelor care au deja contracturi cronice ale musculaturii determinate de stres, pozitie necorespunzatoare, ori diverse activitati solicitante. Manevrele au rolul atat de a relaxa in profunzime musculatura, cat si de a restabili circulatia sanguina deficitara, de a asigura un flux sangvin si limfatic bun.
 

Acest tip de masaj ajuta persoanele care se confrunta cu tensiuni musculare persistente, celor care se implica in activitati fizice solicitante, sportivilor, dar si oamenilor cu o viata sedentara, care stau mult timp nemiscati, intr-o anumita pozitie. In masajul decontracturant manevrele se executa atat de-a lungul, cat si perpendicular pe fibrele musculare si pe tendoane. Terapeutul aplica o presiune medie spre mare pe zonele cu tensiuni musculare.

Masajul decontracturant al spatelui va inlatura starile de amorteala sau oboseala acuta, resimtite la nivelul musculaturii spatelui, gatului, umerilor si al bazinului. Fie ca este vorba de o contractare usoara a muschiului sau o contractare cronica, declansata de stres, suprasolicitare fizica sau sedentarism, rezultatele sunt vizibile incepand cu prima sedinta.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page