top of page
terapia shiatsu zen

Terapia Shiatsu-Zen

80 MIN | 240 RON |

Descriere terapie

Terapia Shiatsu Zen (Shiatsu bazat pe meridianele energetice) este o terapie de origine japoneza ce utilizeaza tehnici de presopunctura aplicate cu mainile, degetele, coatele si genunchii asupra zonelor si traseelor meridianelor sau canalelor energetice care anima fiinta umana, in viziunea medicinei orientale.

Principalul obiectiv al terapiei Shiatsu este deblocarea punctelor si zonelor din corp unde energia *Ki* este blocata, stagnanta sau insuficienta.

Sedinta dureaza 50-80 minute, include evaluare initiala sau a progresului, tehnici combinate de manipulare abdominala Ampuku, Shiatsu Zen, Medicina Traditionala Chineza, auriculoterapie, cupping, exercitii fizice si energetice, stabilire plan terapeutic. Se lucreaza adaptat, pe masa sau la sol, in preponderenta peste imbracaminte sau acoperit.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page