top of page
Masaj Terapeutic

Mesaj terapeutic

50 MIN | 190 RON |

Descriere terapie

Masajul terapeutic, folosit inca din antichitate, trateaza de la simple dureri musculare o gama variata de afectiuni si deficiente intr-un mod foarte placut. Masajul terapeutic corect facut nu este dureros, insa anumite manevre pot fi mai profunde si au ca scop masarea unor tesuturi aflate in planurile profunde (ligamente, periost, organe, nervi, etc). Masajul terapeutic se poate face local, acolo unde exista o problema, sau general. Intensitatea masajului terapeutic este ceva mai mare fata de masajul de relaxare dar intodeauna se respecta toleranta la durere a pacientului.

 

Masajul terapeutic este foarte eficient in cazurile de spondiloza cervicala, contracturi, intinderi si rupturi musculare, dureri articulare si musculare, circulatie periferica deficitara, dureri de spate, solduri, picioare, ceafa sau maini. Rezultatele masajului terapeutic sunt numeroase, de la reducerea hormonilor de stres si diminuarea anxietatii, pana la atenuarea tensiunii musculare sau imbunatatirea circulatiei si a tonusului pielii.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page