top of page
kinetoterapie ortopedica

Kinetoterapie Ortopedica (post operator)

50 MIN | 155 RON |

Descriere terapie

La Centrul nostru se pot trata numeroase probleme asociate cu recuperarea de dupa luxatii, fracturi, entorse, rupturi musculare, leziuni ale meniscului sau ale ligamentelor si tendoanelor. De asemenea, dupa o interventie chirurgicala ortopedica, cel mai bun pas pentru o vindecare completa este kinetoterapia.In prima faza este urmarita diminuarea inflamatiei locale si a durerii. Specialistii nostri pot indica un tratament optim ce va reda viata normala oricarui pacient care se confrunta cu aceste probleme.

 

Kinoterapeutul evalueaza complexitatea afectiunii luand in considerare intensitatea durerii, forta si functionalitatea partii afectate. Exercitiile vor ajuta la recuperarea fortei si rezistentei musculare, imbunatatirea circulatiei sanguine si troficitatii locale, refacerea articulatiilor, stabilitatii si mobilitatii. Indiferent de membrul afectat (umar, sold, glezna, picior, cot, genunchi sau coloana), recuperarea postoperatorie este esentiala, chiar la fel de importanta ca interventia chirurgicala. Totodata , scopul este si unul educativ, pacientul fiind desemenea invatat in legatura cu ceea ce ii este permis si ceea ce nu ii este permis sa faca atat in timpul recuperarii cat si in perioada imediat urmatoare.

Daca va aflati intr-una din situatiile de mai sus, banuim ca diminuarea durerii este in prima faza una dintre cele mai mari dorinte. Recuperarea necesita exercitiu, desigur, dar terapeutii nostri vor aprecia cu mare grija limitele dumneavoastra. La CORPORE VITAL, avem rabdarea necesara unei recuperari linistite si lipsite de presiune. Partea cea mai buna a recuperarii dumneavoastra este ca rezultatul, de cele mai multe ori, nu consta doar in simpla refacere si imbunatatire a mobilitatii dar si in corectarea unor posturi sau obiceiuri care au dus la trauma.

 

La CORPORE VITAL sunt oferite si pachete complexe de servicii de recuperare ortopedica tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat si garantam obtinerea unor rezultate optime.

Pachetele (Pachete servicii recuperare) sunt recomandate in urma Consultului de specialitate.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page