top of page
Caută

Corpore – martisor Vital pentru sanatatea ta

Actualizată în: 25 mar. 2023


Corpore – martisor Vital pentru sanatatea ta!

Se apropie luna martie, luna in care sarbatorim fiecare strop de primavara si ne incarcam cu energie, atat sufleteste cat si trupeste. Ca sa fim pregatiti, pentru a da startul la toate provocarile care ne asteapta pe parcursul anului, caci primavara se da startul la viata.

Intampina primavara asta altfel. In loc sa investesti in martisoare, floricele si miresme alese sau de ce nu, in loc sa investesti in ciocolata, investeste in tine. Ofera un altfel de martisor celor dragi si persoanelor importante din viata ta.


Cineva spunea ca cunoasterea sta la baza vietii si iti influenteaza indeaproape actiunile si felul in care iti traiesti viata, iti organizezi munca, te bucuri de reusite si visezi la tinte noi pe care iti propui sa le atingi.

Ce ar fi daca la inceput de primavara ai putea oferi cuiva drag posibilitatea de a isi lua portia de cunoastere si autocunoastere a propriei persoane ?

Un masaj terapeutic sau un masaj de relaxare aplicat la momentul potrivit face parte din pachetul alocat sanatatii si frumusetii pe care din pacate, foarte putini il considera ca fiind necesar, desconsiderandu-se sau lasandu-se pe sine pe ultimul loc.


Altcineva spunea „protejeaza-ti corpul, e singura ta locuinta stabila”. Un corp relaxat, tonifiat, plin de energie devine o casa primitoare pentru un suflet care vibreaza de energie pozitiva si care cu siguranta alaturi de trup dovedeste veridicitatea maximei Mens sana in corpore sano.


Pentru ca la CORPORE VITAL totul se intampla ca intr-o familie, luna martie este prilej de a darui prin voucherul propus de terapeutii nostri portia de sanatate, relaxare si frumusete pe care cu siguranta o persoana draga din viata ta o merita cu desavarsire.


Masajul inseamna energie pozitiva si relaxare care iti invaluie corpul si il face sa vibreze, eliberand centrii nervosi de tensiunea asimilata, detensionand musculatura membrelor si a spatelui, ajutand pielea sa se regenereze. Intr-o fraza: stabilind echilibrul la nivel interior.

Un voucher iti asigura o reducere substantiala sau gratuitate la unul dintre serviciile CORPORE VITAL!


Siguranta unei experiente benefice pentru organism aplicata de terapeuti si specialisti cu experienta in domeniu, o portie de relaxare si posibilitatea de a incerca ceva nou pentru cei care nu practica in mod normal masajul. Cu aceste beneficii vine voucherul propus de CORPORE VITAL pentru martisorul din luna martie.


Cu totii ne amintim ca am primit cadouri pentru ocazii precum zilele de nastere sau pentru celebrarea diverselor ocazii speciale din viata noastra. Dar, pe masura ce vremurile se schimba, la fel si gusturile oamenilor. Cu o gama larga de lucruri disponibile atat online, cat si offline in zilele noastre, este foarte dificil de prezis ce va placea cuiva.


Una dintre cele mai bune optiuni de cadouri din aceste zile este un voucher. Un voucher cadou este simplu atat pentru persoana care face cadoul, cat si pentru persoana care primeste cadoul. Ce poate fi mai frumos decat sa ii transmiti persoanei iubite prin acest voucher ca iti doresti sa se relaxeze si sa se simta bine?


Sunt multe motive pentru care un voucher este perfect de daruit in ziua de martisor sau de 8 martie! Libertatea persoanei dragi de a cumpara orice doresc de exemplu. Cu un voucher pentru clinica CORPORE VITAL, alegerea este complexa si de admirat.

Dilema de a gasi un cadou potrvit a dat batai multora dintre noi la un moment dat. Pur si simplu nu stim suficient de bine alegerile oamenilor. Pentru a evita aceste probleme, cel mai bun cadou pentru martisor este voucherul CORPORE VITAL pentru o zi de relaxare perfecta. Un voucher ii permite persoanei dragi sa opteze pentru masajul dorit. Aceasta libertate le permite sa aleaga din diferitele terapii si masaje oferite de CORPORE VITAL, ce poate fi mai surprinzator si satisfacator decat atat?

Achizitionarea unui voucher este un proces extrem de simplu. De fapt, cumpărarea online a unui voucher cadou nu necesita efort. Ce mai astepti?

86 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page