top of page
Caută

5 motive să încerci un drenaj limfatic manual

Actualizată în: 8 sept. 2021

1. În primul rând îți recomandăm să încerci un masaj de drenaj limfatic pentru că nu există organism care să nu aibă nevoie de asta. Fie că te străduiești sau nu să mănânci fără bazaconii (coloranți, conservanți, E-uri, etc.), pur și simplu nu ai cum să eviți toxinele în totalitate. Sistemul limfatic este responsabil cu eliminarea acestora iar drenajul accelerează procesul. În urma drenajului, vei elibera de 20 de ori mai multe toxine!




2. Este unul dintre cele mai plăcute tipuri de masaj. Oferă o stare de calm și de bine, ducând pacientul într-o stare de profundă relaxare. Drenajul limfatic manual constă în aplicarea unei presiuni ușoare și blânde pe traseul vaselor limfatice. Este recomandat și în tratarea stresului, insomniei și depresiei.



3. Ajută la slăbit! Accelerând detoxifierea corpului, susține procesul de slăbire. Combate celulita, elimină retenția de apă și îmbunătățește sistemul digestiv.



4. Aduce primăvara în corpul tău! Drenajul limfatic stimulează producția de anticorpi și regenerează organismul. În felul acesta îți vei dezvolta imunitatea și vei avea un boost de energie.



5. Un drenaj limfatic facial bine făcut ajută la reglarea sebumului și tratarea ridurilor. După o jumătate de oră de masaj, tenul tău va căpăta culoare și luminozitate!



144 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page