top of page
Caută

Bioenergoterapia cu aparatul FOHOW

Actualizată în: 10 ian. 2022


Bioenergoterapia cu aparatul FOHOW


Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei tradiționale chinezești, a reflexologiei occidentale precum și realizările științifice moderne în domeniul bioinformaticii, bioenergiei și neurologiei. Din perspectiva medicinei tradiționale chinezești, circulația corectă a energiei vitale (qi) prin meridianele corpului este cea care determină funcționarea optimă a organismului.Aparatul de bio-masaj terapeutic Fohow contribuie la reinstaurarea stării de sănătate prin intermediul reglării și purificării meridianelor energetice și implicit a circulației echilibrate a qi-ului prin acestea, îmbunătățește circulația sanguină, are rol detoxifiant, crește viteza și eficiența tratamentului fizioterapeutic, restabilind echilibrul Yin-Yang la nivelul organelor interne și implicit la nivelul întregului organism.Această terapie are si rolul de a oferi un efect fizioterapeutic rapid și tangibil. Ea curăță instantaneu meridianele, îmbunătățește circulația sângelui, crește energia corpului și poate fi folosită pentru prevenirea și tratarea bolilor, precum și pentru menținerea sănătății.Majoritatea bolilor sunt cauzate de blocajele meridianelor energetice. Medicina traditionala chineză ajuta la restabilirea echilibrului si eliminarea starii de "boala" prin deblocarea acestor meridiane. Așadar, echipa Corpore Vital, pe lângă numeroasele terapii oferite se evidențiază și prin prezezența terapiei Fohow – o alternativă sănătoasă pentru cei care își simt fluxul energiei încărcat.
BENEFICII PRINCIPALE ALE UNEI ȘEDINȚE DE MASAJ CU APARATUL FOHOW


1. Eliminarea toxinelor, purificarea sângelui

2. Îmbunătățirea circulației sângelui și oxigenare celulară

3. Accelerarea metabolismului (efect de tonifiere musculară)

4. Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității organismului de a se vindeca

5. Reducerea edemelor, eliminarea durerii, întărirea sistemului osteo-articular și a mușchilor

6. Reglarea sistemului nervos central, îmbunătățirea calității somnului

7. Reglarea sistemului endocrin, modelarea corpului și infrumusețare

8. Purificarea meridianelor energetice, eliminarea stagnării limfei

9. Efect de drenaj limfatic

10. Corectarea posturii coloanei vertebrale

11. Efect amplu de eliberare și purificare emotională

12. Deblocarea și întărirea energiei rinichilor (mărirea forței vitale a organismului – energia Qi)Recomandări de utilizare pentru următoarele afecțiuni:


· Boli ale coloanei vertebrale cervicale și lombare, boli ale articulațiilor.


· Periartrita de umăr, spondiloză cervicală, dureri de spate și șold, hiperostoză, vânătăi, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni ale țesutului osos, artrită reumatoidă, reumatism etc.


· Boli ale tractului gastrointestinal, stomacului și intestinelor, gastrită cronică, colită cronică, constipație, diaree cronică sau hemoroizi.


· Tulburări ale sistemului nervos, insomnie, epuizare nervoasă, amețeli sau țiuit în urechi


· Boli ginecologice și urologice, prostatită, hiperplazia cronică de prostată, durerile menstruale, amenoreea, boala inflamatorie pelvină, anexita sau sindromul menopauzei


· Boli cardiovasculare și cerebrovasculare, hipertensiune arterială, hiperlipemie, diabet zaharat, complicații după contuzii, diverse boli ischemice sau anemie.


· Boli de piele

În urma studiilor privind performanța dispozitivului pentru terapia Fohow, au fost demonstrate următoarele statistici:

  • Arde calorii - echivalent cu o alergare de 6 km;

  • Este echivalentă cu 45 de minute de detoxifiere limfatică;

  • Este echivalentă cu 10 ședințe de masaj;

  • Aceasta echivalează cu o oră de purificare a canalelor energetice ale întregului corp;

  • Este echivalentă cu trei proceduri de tonifiere și hidratare a întregului corp;

  • Este echivalentă cu absorbția anionilor în 3 ore (anionii sunt vitamine din aer și le absorbim atunci când petrecem timp în natură);

  • Este benefică în detoxifierea profundă la nivel celular;

  • Este benefică în restaurarea capilarelor deteriorate și îmbunătățirea circulației sanguine periferice;

  • Îmbunătățește funcționarea sistemului urinar și reproducător;

  • Este echivalentă cu eliminarea a 4,1 grame de toxine din organele interne.
Este aparatul de masaj FOHOW sigur? Are efecte secundare?


Aparatul de masaj bioenergetic este un aparat complet sigur, care este confirmat de un certificat de conformitate a calității. Tensiunea de ieșire a dispozitivului este de 8 volți, ceea ce coincide cu fluxurile biologice ale celulelor corpului. Dispozitivul este sigur atât pentru client, cât și pentru specialistul care lucrează cu el.Pacientul are posibilitatea de a modifica intensitatea curentului in orice moment, prin intermediul unei telecomenzi. terapeutul foloseste manusi speciale de masaj prin intermediul carora curentul trece de la aparat la pacient, impulsurile electrice fiind transformate în biocurenți care se potrivesc cu sarcina electrică a celulelor umane. In acest fel, este asigurat atat impactul asupra punctelor biologic active cat si armonia acestui tip de masaj, cu totul aparte.Cât de eficient este un dispozitiv de masaj cu bioenergie FOHOW?


Dispozitivul are un efect imediat, ceea ce este confirmat de multitudinea pacientilor care l-au experimentat in lumea intreaga. Este un masaj placut in cadrul caruia se restabileste energia celulelor si se elibereaza canalele energetice. Dacă nu ați avut ocazia să cunoașteți aparatul de masaj bioenergetic, vă recomandăm să experimentați această procedură.


Te așteptăm la centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie Corpore Vital!

Programează-ți acum ședința pentru Bioenergoterapie Fohow


pentru programări

Str. Molnar Janos, Nr 14A

0725 610 088


12.598 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page