top of page
Caută

Recuperare la domiciliu



Corpore Vital- suportul unei echipe profesioniste la tine acasa!



Fie ca este un parinte, un bunic, o ruda, un prieten sau chiar noi inșine, noile provocari si schimbari care vin odata cu imbatranirea inevitabila a corpului nostru necesita flexibilitatea noastra, deschiderea catre schimbare si acceptarea unui nou mod de viata. In loc sa ne concentram asupra aspectelor negative pe care le putem asocia cu anii noștri inaintati si ingrijirea pe termen lung (orice scadere a sanatatii, mobilitatii fizice, abilitătilor cognitive si izolării sociale), trebuie sa luam o atitudine fara judecati fata de schimbarile naturale ale corpului nostru si sa ne concentram asupra a ceea ce putem face pozitiv pentru starea noastra de sanatate.


Ingrijirea unui membru al familiei care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala sau o boala poate fi foarte solicitanta atat pentru ingrijitor, cat si pentru persoana care primeste ingrijire, dar acest lucru nu trebuie sa ne sperie si nici sa ne faca sa ne dam batuti. Chiar si cei in varsta, trebuie tratati la fel de delicat precum am ingriji un copil mic. Sa nu uitam: candva ei au avut grija de noi, iar acum este timpul nostru.



Obiectivele noastre sunt de a oferi siguranta, sprijin, incurajare si asistenta prin recuperarea la domiciliu


Echipa “Corpore Vital” are activitate in teren pentru a fi mai aproape de persoanele care au nevoie de recuperare medicala, dar este dificil sa se programeze si sa se deplaseze la Centrul de Recuperare si Masaj “Corpore Vital” din cauza diferitelor afectiuni de care acestia sufera.


Fie ca este vorba de copiii, parintii sau de bunicii nostri, exista momente in care recuperarea este unica optiune prin care o persoana care a depasit o trauma isi poate recupera total sau partial echilibrul si restabili un confort optim al vietii.



Motricitatea, mobilitatea, independenta miscarilor pe care le folosim zilnic pentru cele mai mici gesturi si activitati este foarte importanta pentru respectul de sine si starea de bine a fiecarei persoane.


In anumite circumstante, in special dupa ce in viata noastra a aparut o trauma, aspecte ca: comunicarea normala, deschiderea spre alte persoane, cooperarea, rutina activitatilor care tin de acea persoana sufera deseori modificari pe care in mod sigur persoana in cauza nu le poate depasi fara suport.


In general, suportul este oferit de familie, prieteni apropiati, cunostinte, dar cand vine vorba despre necesitatea unui suport specializat avem nevoie de o echipa, care pe langa actul medical propriu-zis se poate adapta la situatia, conditiile sau bugetul persoanei aflate in suferinta si nevoie.


Corpore Vital este o altfel de echipa! E aproape o familie pentru multele persoane carora le-a readus zambetul pe buze si de care, in ciuda contextului social si financiar a fost mereu aproape.


Din dorinta de a fi aproape de dvs. si de a putea oferi o mana de ajutor profesionista in recuperarea medicala avem posibilitatea de a va consulta si de a efectua tratamentele la domiciliu.



Recuperarea la domiciliu se realizeaza in urma unor afectiuni respiratorii (de exemplu recuperare post-Covid), afectiuni cardio-vasculare (de exemplu infarct miocardic acut) si afectiuni neurologice (de exemplu accident vascular cerebral). De asemenea, echipa noastra organizeaza intervenii la domiciliu pentru persoanele nedeplasabile, aflate in sistuatii de dureri acute de origine ortopedica.


Pentru oricare dintre afectiunile mai sus enumerate echipa noastra iti sta la dispozitie!

Nu ezita sa ne contactezi si sa incepem prin a ne cunoaste si prin a gasi impreuna o solutie pentru afectiunea de care suferiti. Fă astăzi ceva pentru care corpul tău îți va mulțumi mâine!



Centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie Corpore Vital!

Programează-ți acum ședința pentru recuperare la domiciliu

Str. Molnar Janos, Nr 14A

0725 610 088



97 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page