top of page
Caută

Activeaza-ti Natural Sistemul Imunitar

Activeaza-ti Natural Sistemul Imunitar

Kinetoterapie
Kinetoterapie

Începeți "curățenia de primăvara" prin exerciții de kinetoterapie, activarea sistemului limfatic și echilibrare energetica. Astfel, vă puteți îmbunătăți sistemul imunitar și puteți combate astenia de primăvara. Slăbirea generală a organismului este data uneori și de contextul social în care ne aflăm, care în ultima vreme este din ce în ce mai stresant.


Stările de anxietate și depresie, pot de asemenea, sa apară, asa ca este bine sa ne strângem din timp toate „forțele” pentru a fi pregătiți în cazul în care organismul nu mai face fata multiplilor factori de stres sau nu mai știe de unde sa își procure energia, vitalitatea și buna funcționare.Centrul de Recuperare, Masaj si Reflexoterapie "Corpore Vital" vine in ajutorul vostru cu câteva propuneri de terapii pentru a preveni scăderea imunității.
Terapiile oferite sunt:


- drenaj limfatic manual - intreg corpul (cost sedinta individuala 100 lei)


Drenajul limfatic manual stimulează circulația limfei, astfel că, procesele de refacere și de apărare ale organismului devin mai eficiente. La baza, drenajul limfatic este o tehnică manuală, utilizată pentru a stimula fluxul limfei, cu scopul de a reduce inflamația, a accelera eliminarea toxinelor și de a îmbunătăți starea de sănătate.


Drenajul limfatic implica mobilizarea delicata a anumitor zone ale corpului pentru a ajuta limfa sa se deplaseze în zonele de filtrare – ganglionii limfatici. Aflați pe întreg corpul, ganglionii limfatici filtrează toate aceste reziduuri.


Cele mai mari stații ganglionare sunt la nivelul gatului, axilelor și în zona inghinala.

Durata ședinței de drenaj limfatic este dependentă de gravitatea edemului și de numărul de extremități cuprinse de edem, fiind, de obicei, de 45-60 de minute.


Pentru ca mișcarea corpului și funcția respiratorie sunt cele care facilitează circulația limfei prin vase și filtrarea ei către noduli, lipsa mișcării poate duce cu ușurința la blocarea sistemului limfatic, lucru care face corpul susceptibil la infecții.


Iata cat de important este un drenaj limfatic!- kinetoterapie/ gimnastica medicala (cost ședința individuala 100 lei)


Kinetoterapie / Gimnastica Medicala
Kinetoterapie / Gimnastica Medicala

Kinetoterapia sau kinesiologia desemnează terapia prin mișcare, fiind cunoscută și sub denumirile de gimnastică medicală.


Când vorbim despre kinetoterapie ne referim la mișcările umane și la omul în mișcare. Kinetoterapia definește domeniul care studiază mecanismele neuromusculare și articulare ale organismului uman. Aceasta presupune un ansamblu de programe, tehnici și principii care se adresează organismului uman în scop profilactic, terapeutic, recuperator și compensatoriu. Kinetoterapia se folosește pentru recuperarea medicală somato-funcțională și constă într-un ansamblu de tehnici și metode având în centru exercițiul fizic.


Principalele obiective ale tratamentului kinetoterapeutic sunt următoarele:


·Relaxarea

·Corectarea posturii si aliniamentului corporal

·Creșterea mobilității articulare

·Creșterea forței musculare

·Creșterea rezistentei musculare

·Creșterea coordonării, controlului si echilibrului

·Corectarea deficitului respirator

·Antrenamentul la efort

·Reeducarea sensibilității


Bioenergoterapie Fohow
Bioenergoterapie Fohow

- echilibrare energetica cu ajutorul aparatului de Bioenergoterapie Fohow (cost sedinta individuala 125 lei)
Terapia FOHOW este o combinație intre principiile medicinei tradiționale chinezești, a reflexologiei occidentale precum și realizările științifice moderne în domeniul bioinformaticii, bioenergiei și neurologiei. Din perspectiva medicinei tradiționale chinezești, circulația corecta a energiei vitale (qi) prin meridianele corpului este cea care determina funcționarea optima a organismului.


Aceasta terapie are rolul de a oferi un efect fizioterapeutic rapid și tangibil. Ea curata instantaneu meridianele, îmbunătățește circulația sângelui, creste energia corpului si poate fi folosita pentru prevenirea si tratarea bolilor, precum si pentru menținerea sănătății.

Ofertele noastre ~ Pachete reduse la Corpore Vital!

Pachetul promo "Activeaza-ti Natural Sistemul Imunitar"


Pachet combinat de 2 sedinte kinetoterapie / 2 sedinte drenaj limfatic/ 2 sedinte Bioenergoterapie Fohow (pret pachet 650 lei 585 lei)


Se poate opta pentru sedinte individuale, pentru pachetul promo "Activeaza-ti Natural Sistemul Imunitar" (3 terapii x 2 ședințe fiecare) sau alte pachete in combinatii diferite.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.


Programarea sedintelor se poate face online pe site sau la receptie.Str. Molnar Janos, Nr 14A

0725 610 088

44 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page