top of page
Caută

Terapiile de wellness din cadrul Centrului de Recuperare Medicala CORPORE VITAL

Actualizată în: 25 mar. 2023


Kinetoterapie

Welness poate fi definit ca fiind un proces activ prin care facem alegeri pentru a avea o viata buna.


Efectele terapiei de wellness nu se vor vedea imediat sau intr-o perioada scurta de timp, asa cum se pot vedea la un tratament de infrumusetare (de exemplu epilarea cu ceara sau bronzarea) sau un tratament facial anti-imbatranire.


Terapia de wellness de la Centrul de Recuperare Medicala CORPORE VITAL va trata intreaga persoana - mental, fizic, in raport cu mediul inconjurator, spiritual, ca stil de viata, ca si creativitate si conectivitate - in loc sa incerce sa remedieze o anumita zona sau o singura parte din tine. Terapiile de wellness sunt cu efect de lunga durata si te trateaza ca pe un intreg, partile noastre fiind conectate intre ele si de aceea este de preferat sa ne vedem corpul ca pe un intreg, unde una nu se poate fara cealalta.


Ne putem gandi la terapia de wellness ca la un fel de umbrela mare care acopera fiecare aspect care tine de mentinerea sanatatii si a vitalitatii noastre: nutritie, sanatate fizica si mentala, conectivitate spirituala, stil de viata, cultura, creativitate si relatii.


Tratamentele noastre de wellness includ:








-Pranoterapia



La Centrul de Recuperare, Masaj si Reflexoterapie "Corpore Vital" oferim terapiile mentionate mai sus care sunt non-invazive si bazate pe elemente naturale pentru cei care cauta abordari alternative si preventive pentru sanatatea si bunastarea lor generala. Fiecare dintre terapiile de wellness oferite de catre terapeutii nostri vor fi recomandate si personalizate de catre acestia in functie de nevoile pacientilor.


Ce inseamna defapt... wellnes?


Wellness: bunastare; calitatea sau starea de a fi sanatos in corp si in minte, in special ca rezultat al efortului depus


Suna simplu, suna atragator. Dar nu este tocmai la fel de simplu sa mentii acest stil de viata si sa il impunem vietii noastre rapide, solicitante si stresante. Nu ne putem numi cu adevarat sanatosi daca alternam intre un stil echilibrat si unul haotic. Starea de bine poate fi mentinuta si sustinuta cu adevarat daca exersam zi de zi pentru a ne atinge scopurile.


La Corpore Vital intelegem impactul vietii noastre ocupate si de ce este nevoie pentru a mentine corpul si spiritul echilibrate. Recunoasterea conexiunii foarte puternice dintre minte si corp este importanta in tratarea corpului ca pe un singur sistem holistic.


Echipa noastra de terapeuti este calificata in terapiile de wellness si este pregatita pentru facilitarea si sprijinirea pacientilor nostri in atingerea propriului nivel de wellness, atat in exterior, cat si in interior.


Programeaza-ti acum terapia de wellness!

Programarea sedintelor se poate face online pe site sau la receptie.

https://www.recuperaresimasaj.com/

Str. Molnar Janos, Nr 14A

0725 610 088













51 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page