top of page
Caută

Șoala de Masaj CORPORE VITAL. Tendințe internaționale în arta masajului

Actualizată în: 25 mar. 2023


Kinetoterapie


Fiind cea mai veche și longevivă școală de masaj din Brașov, reprezentată de instructori recunoscuți și recomandați de către IMA (the International Massage Association), asocierea internațională și vizita lui Jeppe Tengbjerg a oferit școlii noastre o confirmare că pasiunea pentru munca noastră a crescut treptat odată cu evoluția fiecărui instructor și ne-am bucurat de recunoasterea și aprecierea pe care am primit-o dupa ani de muncă continuă, pasiune și dedicare. Dacă în 2015 Școala de Masaj CORPORE VITAL primea recunoașterea internațională în cadrul World Massage Federation, anul acesta am urmat provocarea de a ne îmbunătăți experiența si expertiza urmâd tendințele practicate în Danemarca și explorând noi tehnici de masaj și proceduri paleative în scopul clar de a aduce beneficii noi pentru pacienții noștri. Vizita de lucru a lui Jeppe în luna aprilie și prezentările la care a asistat în cadrul CORPORE VITAL s-a concretizat în confirmarea performanței și experienței terapeutului nostru, Radu Drăgan, care a fost inclus în lista formatorilor recomandați de pe site-ul oficial al IMA.


Participarea instructorilor noștri la campionatele mondiale de masaj nu a rămas nerăsplătită. Pe lângă obținerea diferitelor titluri sau trofee (2021- medalia de argint la stilul Swedish Massage este câștigată de către Radu Drăgan, ediția 2022- participare confirmată în luna iunie), suntem în continuare profund recunoscători de noile oportunități care apar odată cu evoluția fiecărui terapeut care își lărgește orizonturile simțind susținerea colegilor de la IMA, în vederea confirmării și recunoașterea valorii și a expertizei personale în materie de masaj.


Fiind o instituție de învățământ cu tradiție dovedită în domeniu, Școala de Masaj CORPORE VITAL și-a deschis porțile cunoașterii în anul 2000, sub îndrumarea Domnului

Profesor Specialist Cornel Cîrstea, ca o expresie a dorinței de a aduce profesioniști în mijlocul oamenilor, acei oameni pentru oameni care oferă alinare, tratament și expertiză pentru o paletă întreagă de afecțiuni și pentru recuperarea post-operatorie.

Precizăm că toți instructorii școlii sunt autorizați, urmând un proces de învățare și

perfecționare continuă, periodic evaluată și asumată.

Conceptul propus de echipa CORPORE VITAL nu se oprește doar la erudiția teoretică și practică a cursanților pentru procedurile însușite, ci și la comunicarea în toate aspectele care se aplică, conectarea cu pacienții cărora li se aplică procedurile pentru deconectare, relaxare și asigurarea beneficiilor maximizate ale terapiilor aplicate.

Conceptul nostru are în centru oamenii, oameni pentru oameni. urmând și aplicând dictonul străvechi: "Minte sănătoasă în corp sănătos" din latinescul "Men sana in Corpore sano".




De ce să alegeți Școala de Masaj CORPORE VITAL?


Pentru noi începuturi, pentru Oameni pentru Oameni, pentru o schimbare totală a ritmului și calitatea stilului de viață.

Suntem onorați că am primit oferta lui Jeppe Tengbjerg de a organiza un curs de masaj pe scaun în calitate de președinte IMA în România, în colaborare cu Școala de masaj CORPORE VITAL.

Vom organiza împreuna cursul de Masaj pe scaun, iar alături de Jeppe Tengbjerg vor participa în calitate de formatori și alți traineri internaționali acreditați IMA.


Vizita acestuia rămâne un semn al unei bunei colaborări cu societatea de masaj din Danemarca și nu în ultimul rând cu oportunitatea deosebită de a susține în România, în colaborare cu Școala de Masaj CORPORE VITAL, masaj pe scaun - în octombrie 2022 anul acesta.


pentru înscrieri la cursul de masaj pe scaun:

🌐 www.corporevital.ro

☎️ 0740.974.470

176 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page