top of page
Caută

Centrul de Recuperare Medicala CORPORE VITAL, alaturi de tine de 1 an de zile

Actualizată în: 25 mar. 2023


Kinetoterapie
echipa

Acum un an, Centrul de Recuperare Medicala CORPORE VITAL se deschidea in Brasov si promitea multe viitorilor sai pacienti – fapt care s-a si intamplat. Un an de zile care a trecut foarte repede, ceea ce inseamna ca am lucrat cu drag si nu am simtit ca am lucrat o zi din viata noastra. Totul a fost facut din pasiune, ne-am dorit sa fim aproape de voi si am reusit. In jurul echipei CORPORE VITAL s-a strans o comunitate de care suntem mandri, de oameni care inteleg ca vitalitatea corpului lor este totul si ca sanatatea incepe din interior, ca mai apoi sa reflecteze in exterior acea lumina care reuseste sa straluceasca din ce in ce mai tare atunci cand exista un echilibru intre starea noastra mentala si felul in care ne simtim.


Acum stim cu siguranta ca suntem pregatiti sa ne continuam vocatia, fiind onorati sa facem parte dintr-o lume in care putem oferi siguranta, incredere si vitalitate pacientilor nostri. Suntem siguri ca putem crea un nou drum chiar si din suferinta, ceea ce ne face sa credem ca an dupa an, vom putea sa fim aproape de voi si sa trecem obstacole impreuna.


La un an de la deschidere, va transmitem ganduri pozitive si ne dorim sa impartasim cu voi despre ce am simtit noi ca a fost acest an.

Astazi este despre numere.





Astazi:


  • se implineste un (1) an de cand s-a deschis Centrul de Recuperare Medicala CORPORE VITAL

  • echipa noastra s-a dublat (2) - am pornit la drum in 5 (dintre care 4 terapeuti), iar acum suntem o echipa de 10, din care 8 terapeuti, 1 medic si 1 coechipier care ne ajuta la orice si rezolva toate problemele

  • am pornit de la 0 si am tratat in acest an peste 700 de pacienti! (718 pentru exactitate!) dintre care multi au fost fericiti pana la lacrimi si ne-au lasat testimoniale in mediul online (fie pentru ca au putut merge din nou, fie ca si-au putut tine copilul in brate pentru prima data, fie ca au dormit fara durere dupa o lunga perioada de suferinta...)

  • am efectuat peste 1900 de terapii in acest prim an

  • am pornit de la 35 si in momentul de fata avem 85 de terapii si pachete terapeutice disponibile

  • am pornit cu 3 si acum avem 7 aparate pentru proceduri de electro-hidro-laser terapie (dintre care unele sunt combine complexe)

  • am pornit de la cumparare fizica (la receptie) si acum avem magazin online in care se pot achizitiona 73 de produse din gama noastra de servicii

  • efectuam saptamanal, in medie, 10 terapii de recuperare la domiciliu la persoane nedeplasabile

  • desi cu agendele pline, am gasit timp si energie sa ne dedicam beneficientei - am ajutat prin actiuni umanitare copiii de la maternitatea din Oltenita, persoane cu picioare amputate din Brasov sa aiba o sansa in plus la o viata cat mai normala; am lucrat cu sportivii accidentati de la Clubul SR Brasov pentru recuperarea lor cat mai rapida, in cadrul colaborarii cu acest club.


In acest an de cand functioneaza Centru de Recuperare Medicala, preturile noastre nu s-au marit, (desi totul a devenit mai scump in jurul nostru) si nici nu le vom mari in viitorul apropiat! Deci marire de preturi = 0.


Astazi este despre numere, dar voi - beneficiarii tuturor celor de mai sus nu sunteti numere pentru noi; voi sunteti fiinte complexe, de cele mai multe ori in suferinta, care aveti parte de toata atentia noastra!

Acestia suntem noi, echipa CORPORE VITAL cei care va asteptam cu bratele deschise, cu zambetul sincer pe buze, cu bagajul nostru de cunostinte si de experienta.


La multi ani noua la aceasta prima aniversare, la multi pacienti fericiti, la multe terapii reusite, la multe colaborari de succes!


La multi ani oamenilor deschiși către oameni care trăiesc pentru și alaturi de oamenii din jurul lor aflați în suferință, oameni care îmbrățișează suflete, dăruiesc speranța și realizează idealuri. In puține cuvinte despre echipa CORPORE VITAL

Mândri sa fim alaturi de voi !


LA MULTI ANI CORPORE VITAL!













95 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page