top of page
claudia bodeanu

Psiholog

50 MIN | 170 RON | 

Descriere terapie

Psihoterapia si Consiliera Psihologica se adresează oamenilor care au probleme emoționale, somatice sau de relaționare. Este o formă de tratament, care nu include medicația și care, prin tehnici proprii, tratează crizele de viață generate de diferite cauze, ajutând clientul să depașească dificultățile de natura psihosomatică, psihologică, relațională sau emotională și ajută clientul să facă schimbarile pe care nu a reușit să le facă singur.

Să faci psihoterapie:

- Înseamnă sa te asculte o persoana calificată să facă asta, fără să te judece, fără să își impună punctul de vedere, ramânând obiectivă și împreună cu care, să găsești cea mai bună soluție a problemei tale.
- Înseamnă să găsești noi modalități de a-ți gestiona stările, să depășesti blocajele generate de relații sau probleme familiale din trecut, să spargi vechile tipare și să clădești strategii noi, creative.

- Înseamnă vindecarea vechilor răni psihologice, eliminarea stărilor de rău cu rădăcini în trecut și simptome la nivel fizic în prezent.
- Învățarea stării de iubire pentru noi înșine și pentru cei din jur.
- Îmbogățirea relațiilor cu un plus de respect, compasiune și bucurie.
- Înseamnă, să fi ghidat de o persoană cu instruire specială pe un drum spiritual, atunci când cauți asta.

Specializarile si competentele colegei noastre Psiholog sunt urmatoarele:
- Psihoterapie si Hipnoza Ericksoniana
- Psiho-oncologie
- Psihologie clinica
- Psihoterapie Adleriana

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page