top of page
Caută

Terapii de vară pentru un look de excepție și o sănătate strălucitoare

Gimnastică medicală, masaj anticelulitic, împachetări thermo frio shock, drenaj limfatic

Kinetoterapie


Vara înseamnă zile mai lungi și temperaturi mai ridicate. Este și timpul pentru distracție la soare și multă relaxare, nu? Ei bine, nu neapărat...

În timp ce te bucuri de soare, corpul tău este adesea mai activ decât a fost în tot restul anului.

În timp ce mintea ta poate fi liniștită, corpul tău cu siguranță nu este. Să vorbim despre modul în care terapiile de vară din cadrul Centrului de Recuperare, Masaj si Reflexoterapie "Corpore Vital" te pot ajuta să te bucuri de vară. Beneficiile aduse de terapiile efectuate în această perioadă călduroasă sunt numeroase:


- Reduc și ameliorează inflamația cauzată de temperaturi mai ridicate și umiditate crescută


- Îmbunătățesc nivelul de energie și ajută organismul să elimine toxinele


- Reduc durerile musculare datorate suprasolicitării


- Promovează recuperarea celulelor și îmbunătățesc capacitatea organismului de a evita infecțiile


Vara aceasta puteți încerca diferite terapii pentru menținerea stării de bine, așa că profitați de ofertele noastre în domeniu, pentru a vă crește pozitivitatea, bunăstarea mentală și fizică.


• Exercițiile fizice regulate fac inima mai puternică și plămânii mai puternici, permițând sistemului cardiovascular să livreze mai mult oxigen corpului cu fiecare bătaie a inimii, iar sistemul pulmonar să crească cantitatea maximă de oxigen pe care o pot absorbi plămânii. Așadar, ședințele de gimnastică medicală pot aduce următoarele beneficii, care sunt necesare pentru a trece de perioada verii și pentru a rămâne în formă:


  • Scăderea tensiunii arteriale

  • Scăderea nivelurilor de colesterol total și de lipoproteine cu densitate joasă (LDL) (colesterolul rău)

  • Creșterea nivelului lipoproteinelor cu densitate înaltă (HDL) (colesterolul bun)


• Masajul anticelulitic este o modalitate de masaj concepută special pentru a combate celulita și pentru a ajuta la reducerea depozitelor de grasime de pe zonele afectate.

Masajul anticelulitic acționează prin mobilizarea grăsimilor din zonele afectate. În plus, terapia urmărește creșterea circulației sângelui în zonele cu probleme, accelerând astfel procesul de recuperare.

Este momentul să îți oferi timp ție și să începi ședințele de masaj anticelulitic pentru ca vara asta să te simți excelent în corpul tău!


Împachetarea thermo frio shock completează foarte bine masajul anticelulitic, ea constând în aplicarea de fașe elastice impregnate cu subtanțe specifice, astfel încât se produce o reducere a temperaturii organismului pentru a-l obliga pe acesta să consume cât mai multe calorii. Acesta reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice și de slăbire rapidă (topirea țesutului adipos superficial și diminuarea nodulilor celulitici).

Rezultatele masajului anticelulitic pot apărea încă de la prima ședință de masaj și vă veți putea simți din nou excelent în propriul corp, arătând așa cum vă doriți și cum vă simțiți mai bine.


• O altă terapie benefică și necesară este reprezentată de drenajul limfatic,

care are rolul de a ameliora umflarea care apare atunci când tratamentul medical sau o boală vă blochează sistemul limfatic, sau lipsa activitatii fizice (sedentarismul) determină acumularea de limfă in zona gleznelor. Masajul de drenaj limfatic implică manipularea delicată a anumitor zone ale corpului pentru a ajuta limfa să se deplaseze într-o zonă cu vase limfatice care funcționează sau catre ganglionii limfatici, pentru filtrare si purificare.


Beneficiile drenajului limfatic sunt extinse, el fiind implicat în principal în transportul și îndepărtarea fluidelor stagnante, dar și în:


  • Stimularea circulației sângelui și regenerarea țesuturilor

  • Direcționarea și creșterea fluxului limfatic, promovând eliminarea mai rapidă a excesului de lichid interstițial

  • Reducerea edemelor și a retenției de apă

  • Îmbunătățirea sistemului imunitar datorită eliminării toxinelor si a transportului limfocitelor

  • Minimizarea aspectului celulitei prin reducerea cantității de lichid care presează pe fibrele hașurate încrucișate de sub piele

  • Relaxarea corporală și mentală

  • Energizarea organismului.


Beneficiile terapiilor nu trebuie trecute cu vederea, perioada verii fiind destul de aglomerată și de caldă. Deși este o perioadă plăcută, trebuie să fim atenți la toți factorii care ne pot afecta sănătatea și starea de bine. Terapiile prezentate vă pot ajuta să combateți sau să preveniți problemele de sănătate.


Pentru programări și mai multe informații despre terapiile de vară ne puteți contacta la 0740.974.470 sau ne puteți găsi și la contact@recuperaresimasaj.com și pe https://www.facebook.com/recuperaresimasaj.

32 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page