top of page
Gimnastica Medicala

Gimnastica Medicala

50 MIN | 100 RON | 

Descriere terapie

Gimnastica medicala este utila recuperarii articulatiilor, muschilor si ligamentelor, fiind utilizata pentru restabilirea mobilitatii si diminuarea durerilor. Un kinetoterapeut va efectua teste pentru a stabili un plan de tratament, aplicat segmential pe diferite zone ale corpului. Fie ca e vorba despre recuperarea post-operatorie, post-traumatica, tratarea afectiunilor coloanei vertebrale, osteoporoza, deficiente motorii sau tratarea durerilor cauzate de postura, sedentarism sau obezitate, un kinetoterapeut individual va fi alaturi la fiecare sedinta, atent la nevoia si evolutia dumneavoastra.
 

Suntem constienti de efortul pe care pacientul il depunde in fiecare sedinta. Credem ca moralul pacientului si starea sa emotionala sunt esentiale in recuperare asadar incercam zilnic sa pastram un cadru cat mai cald si incurajator.

Politica anulare

Pentru ca ne dorim ca toti pacientii care au nevoie de terapie, sa poata beneficia de aceasta, este foarte important sa ne anunti din timp daca a intervenit ceva in programul tau. Te rugam sa anulezi sau sa modifici o programare, cu minim 24 h inainte.

bottom of page